Hoogsensitiviteit (HS) kenmerkt zich door emotionele en fysieke fijngevoeligheid. Je voelt je vaak betrokken bij mensen, bent gevoelig voor sferen en wilt graag anderen helpen. Je merkt details, geluiden en geuren eerder op dan anderen. Wanneer je jouw HS-kwaliteiten goed leert inzetten, is HS een krachtige eigenschap.

Vaak voorkomende hulp-vragen van HSP’ers:

  • Hoe bewaak ik mijn grenzen goed?
  • Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik het best omgaan met stress?
  • Hoe zorg ik voor voldoende rustmomenten?
  • Ik voel mij anders, wat kan ik doen?
  • Ik denk veel na over de zin van het leven, kun je mij helpen met het vinden van mijn levensdoel?
  • Ik heb het gevoel dat ik nooit voldoende tijd heb om mijn doelen te realiseren, kun je mij helpen?
  • Hoe ga ik om met mijn HS in relatie tot de opvoeding van onze kinderen?

Als HSP-coach, help ik jou op zoek te gaan naar jouzelf. In de eerste plaats ben je als HSP’er goed zoals je bent. Ik help je graag op weg met het verwezenlijken van jouw dromen en wensen. Middels methodes HSP-coaching, mindfulness en ademhalingstechnieken kun je al meer rust ervaren in het dagelijks leven. Middels coachingssessies leer je jouw HS inzetten, als een krachtige eigenschap!

Afspraak maken? Neem geheel vrijblijven contact op.