HSP-coaching

Hoogsensitiviteit (HS) kenmerkt zich door emotionele en fysieke fijngevoeligheid. Je voelt je vaak betrokken bij mensen, bent gevoelig voor sferen en wilt graag anderen helpen. Je merkt details, geluiden en geuren eerder op dan anderen. Wanneer je jouw HS-kwaliteiten goed leert inzetten, is HS een krachtige eigenschap.

Waarmee kan ik je helpen:

  • Hoe bewaak ik mijn grenzen goed?
  • Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik het best omgaan met stress?
  • Hoe kan ik mij zekerder voelen?
  • Hoe zorg ik voor voldoende rustmomenten?
  • Ik voel mij anders, wat kan ik doen?
  • Ik denk veel na over de zin van het leven, kun je mij helpen?
  • Ik heb het gevoel dat ik nooit voldoende tijd heb om mijn doelen te realiseren?
  • Hoe ga ik om met mijn HS in relatie tot de opvoeding van onze kinderen?

Werkwijze

Als HSP-coach, help ik jou op zoek te gaan naar jouzelf. In de eerste plaats ben je als HSP’er goed zoals je bent. Ik help je graag op weg met het verwezenlijken van jouw dromen en wensen. Middels HSP-coaching, mindfulness en ademhalingstechnieken kun je al meer rust ervaren in het dagelijks leven. Ook leuk om eens een coachingssessie leiderschap of grenzen bewaken inzichtelijk te maken samen met onze hond Joya. Middels coachingssessies van Ademklank leer je jouw HS inzetten, als een krachtige eigenschap!

Afspraak maken? Neem geheel vrijblijven contact op.