Openingstijden

Ademklank is op afspraak geopend op:

Maandag: 8.30-17.00 uur
Dinsdag:  8.30-17.00 uur en ’s avonds van 20.00- 22.00 uur
Woensdag: 8.30-17.00 uur
Donderdag: 8.30-17.00 uur en ’s avonds van 20.00-22.00 uur
Vrijdag: 8.30-17.00 uur

Wilt u liever een afspraak na kantoortijd? Ademklank biedt de mogelijkheid om ’s avonds vanaf 20.00 een afspraak in te plannen.

De praktijk is op alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Indien de telefoon niet direct wordt opgenomen, kunt u een voicemail bericht achterlaten. U wordt daarna zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Hoofdlocatie Ademklank

Adres:
Damweg 11
8084 AM ’t Harde

De hoofdlocatie van de praktijk is gelegen in een bosrijke rustige omgeving, die goed aansluit bij hoogsensitieve kinderen. De praktijkingang vindt u aan de linkerzijde van het huis en is tevens de ingang van de wachtruimte. Wanneer u even moet wachten, neem dan gerust een kopje thee of koffie.

behandelkamer3De behandelkamer is tevens afgestemd op hoogsensitieve kinderen en hun ouders. De ruimte bestaat voornamelijk uit een rustige witte inrichting, maar heeft desondanks een kindvriendelijke uitstraling. Deze locatie is geschikt voor jonge kinderen i.v.m. aanwezigheid van veel speelgoed.

Bereikbaarheid hoofdlocatie Ademklank

De praktijk ligt vlak aan de A28 en is hierdoor goed bereikbaar met de auto (15 min. vanaf Zwolle en 20 min. vanaf Harderwijk). U kunt parkeren op het terrein of aan de weg. De praktijk bevindt zich ca. 10 min. loopafstand van treinstation ’t Harde en is hierdoor goed te bereikbaar met OV.

Vestiging PCBS de Parel

Leisteenstraat 1, ’t Harde, op basisschool PCBS de Parel. De locatie is geopend van ma., wo. en vr.  en is toegankelijk voor alle cliënten van Ademklank.

Vestiging Blerckweg 5, ’t Harde
J’eanne D’arc, de Blerck en Pinokkio

Blerckweg 5 ’t Harde. De locatie is op afspraak geopend  in de ochtenden ma t/m vr en is toegankelijk voor alle cliënten van Ademklank.